De woonkamer make-over #2

woensdag 12 oktober 2016

Afgelopen week, nadat Ro (onze held) de vloer had gelegd, hebben we eindelijk onze nieuwe meubels uitgezocht en besteld! Het enige wat we eigenlijk nog mist was een kleed voor onder de bank. Hij wilde iets blauw en hoogpoligs, ik liever een mooie koeienhuid. We hadden tot op heden nog niets gevonden wat we allebei mooi vonden.. of ook maar ietwat betaalbaar was. Dan blijft er natuurlijk maar één ding over: IKEA! 


Behalve een kledenzoektocht, werd het ook een zoektocht naar een mooie klok. We hebben namelijk wilde plannen voor de blauwe wand en daar hoort een mooie, grote klok bij. Kussentjes en kleedjes hadden we ooit eerder al gescoord. Toen Ro en ik nog in Leiden woonde, hadden we ook al verbouw plannen. Het was de bedoeling alles daar te realiseren, maar dat ging helaas niet door. Iets met huurbazen, schimmel van een lekkage van boven en het niet op willen lossen. Alles werd dus vooruit geschoven, maar nu komt eindelijk alles toch nog van pas!

'Mam, schrik jij de kussens even voor de foto!' Veel gelach: 'BOE!' 

Nu lijkt het door de foto's net alsof alles al staat en helemaal fantastisch is, maar schijn bedriegt. We hebben het kleed neergelegd (ik heb mijn koeienhuidje hoor!), de bank erop geknald en een tijdelijk tafeltje neergezet. That's it. Verder staan er nog stoelen op elkaar gestapeld en ligt er nog een oude lamp die weg moet. It's all in the angles, haha! Tot we de meubels hebben, hebben we toch een beetje gezelligheid. Kaarsjes aan, de geur van de geurstokjes en op Videoland een serie kijken. Helemaal top!


Wij volgen op dit moment trouwens Weemoedt op Videoland. Elke donderdag een nieuwe aflevering online! Thijs Römer. Is dat genoeg gezegd? De geurstokjes die we hebben staan zijn trouwens van Riverdale. Ze zijn uit de nieuwe christmas-collection. Cinnamon Delight, in een lang en lichtbruin doosje. Ons motto: het is noooooit te vroeg voor kerstmis!

Q: willen jullie een interior moodboard zien van onze woonkamer?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je een reactie achterlaat!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS